Svensk infrastruktur minister mødes med pendlertalsmand Kystbanen

Fredag den 22-01-16 mødes den svenske infrastruktur minister Anna Johansson med pendlertalsmand Kystbanen (Helsingør – Malmø). Vi har modtaget mange ideer og ønsker fra medlemmerne. nogle af ideerne omhandler den aktuelle situation imens andre ideer er af langsigtet karakter som vil kunne nedbryde grænsen som i den seneste tid virkelig er blevet meget synlig og som i den forbindelse har sat greater Copenhagen flere år tilbage. Der bliver mere end tidligere brug for et godt samarbejde mellem Danmark og Sverige i forbindelse med den kollektiv trafik og jeg håber at de “landskampe” der har været mellem Danmark og Sverige bliver skrinlagt. Går du rundt med en ide som du tænker vil gøre din hverdag lettere som pendler så skriv til mp.randropp@gmail.com ( PS allerede nu kan jeg love at ikke alle ideer og ønsker bliver drøftet fredag da I allerede nu har sendt mange ideer ind men forsøger selvfølgelig så godt jeg kan at tage så mange emner op som muligt)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>