Vigtig dialog med DSB medarbejdere.

Pendlerklubben Kystbanen har i et par omgange de senere år haft dialog med DSB hvordan medarbejdere oplever pendlerklubben. I den forbindelse er det aftalt med DSB at de sætter et møde op hvor jeg som talsmand møder medarbejderne som skulle have lyst til at komme lidt tættere på talsmanden for pendlerklubben. Jeg har rigtig meget god dialog med dem som er på skinnerne men også engang imellem noget som ikke er så positivt fordi nogle tror vi vil DSB noget ondt. Dette skal vi til livs!
Når datoen er endelig besluttet opdatere jeg den herinde.

Ser frem til at så mange af jer DSB folk som følger os på godt

5 comments to Vigtig dialog med DSB medarbejdere.

 • Steen H

  Hvem møder ellers op ud over pendlertalsmanden?

  • De DSB medarbejdere som har lyst til at møde op. Ser frem til et meget konstruktiv møde.

   • Steen H

    Mon der overhovedet kommer til at ske noget med dette tiltag?

    Nu er der gået over et kvartal uden en eneste lyd.

    Er det en død sild (i en tønde)?

   • Steen H

    Så er der gået yderligere et kvartal, stadig uden en eneste lyd.

    Det virker ikke videre seriøst at annoncere et møde hvor pendlertalsmanden ønsker en vigtig dialog med DSB’s medarbejdere, hvorefter der absolut INTET sker.

    Det blev annonceret den 21. juli 2016 og her den 19. februar 2017 har pendlertalsmanden stadig ikke fastlagt en dato. Det tyder jo ikke ligefrem på at han er i rigtig meget dialog med dem ude på skinnerne som han påstår i opslaget, og det rejser da også stor tvivl om hvor stor viljen og ønsket er fra pendlertalsmanden og hans støtters side til at mødes med DSB’s medarbejdere.

    Kan det mon tænkes at der er nogle ubehagelige lig i lasten som ikke rigtigt tåler at se dagens lys?

 • Steen H

  Endnu et kvartal er gået, stadig uden en lyd.

  Man må spørge sig selv om, hvor vigtigt talsmanden synes det er at få en dialog med de ansatte i DSB, for det er i skrivende stund nu næsten et år siden at dette møde blev annonceret i denne tråd.

  Og det begynder vel også at stå mere og mere tydeligt for de fleste, at der fra talsmandens side tilsyneladende ikke er den helt store interesse for at mødes med de DSB ansatte. Det er jo mere end almindeligt svært for de DSB ansatte at møde op når der ikke offentliggøres en dato sådan som talsmanden har lovet.

  Der er ellers nok at tage fat på, især omkring hvordan de DSB- og Banedanmark ansatte administreres og behandles i de støttegrupper som talsmanden qua sin position har det overordnede ansvar for.

  Er der den mindste risiko for at dette tiltag bliver til noget eller har talsmanden erkendt at der nok er for mange lig i lasten til at der vil være den mindste risiko for succes, når man tænker på hvordan DSB- og Banedanmark ansatte behandles i dagligdagen?

  Hvad vil du som talsmand gøre ved det?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>