undgå at løbe tør for strøm

DSB har lavet et samarbejde med volt ApS.

I disse tider hvor mange har brug for at have strøm på sin telefon for atkunne vise periodekort eller billet burde der være gratis lader tilgænligt i toget. Man spare jo mange penge ved at kunderne betjener sig selv og kunne dermed investere lidt af besparelsen i gratis lader. Men når det ikke kunne være sådan så er dette her et godt tilbud. Vi har dog bedt DSB give deres trainmangere en volt lader med på deres tur så hvis en passagere mangler strøm og ikke kan vise sin billet pga mgl strøm så ka de hjælpe til. Dette er dog ikke sket endnu. Men selvom det måske sker så opfordre vi selvfølgelig til at man har opladt sin tlf hjemmefra. Se link med dette tilbud

http://www.dsb.dk/kampagner/volt/

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>