Bane Danmarks oplysning om sporarbejde i 2017 og 2018

bemærk at der i 3 uger er lukket på stogstrækning ind mod København samtidigt med at Kystbanen er lukket fra Helsingør – Rungsted og i den periode vil der køre færre tog samtidigt med at stogs passagere står på Kystbane tog på strækningen Østerport – Hellerup

http://www.bane.dk/visNyhed.asp?artikelID=25875

2 comments to Bane Danmarks oplysning om sporarbejde i 2017

 • Svend BS

  Busser på Kystbanen !

  Det hele startede så smukt og godt – pendlere og andre rejsende stod i kø for at rose den perfekte planlægning, som bare fungerede optimalt til Ug+ de første dage.

  Her havde DSB endelig muligheden for at indhente det forsømte gennem mange år, og skabe sig en goodwill, som kunne vise sig at være uvurderlig.
  Én selv var blandt de meget begejstrede “rygklappere”.

  - – Og så er der lige pludselig nogle “tåber” (ved – desværre ikke hvem), der jogger i spinaten noget så eftertrykkeligt, og ødelægger det hele !

  Det er “hul i hovedet”, hvis det er sandt, at en håndfuld “pengestærke”, der bor ved Strandvejen i Rungsted, kan gøre livet så surt for mange tusinder pendlere fra det øvrige Nordsjælland !

 • LouRed

  Jeg kunne ikke være mere enig. Som daglig pendler var jeg yderst tilfreds de første dage indtil en omlægning af Kongevejen/motorvejen ødelagde det hele, fordi en flok borgere langs Strandvejen med borgmestrene fra Hørsholm og Karlebo kommuner i spidsen fik presset DSB til en total urimelig forøgelse af rejsetiden.

  @dsb: I har chancen for at gøre jeres trofaste og betalende kunder tilfredse ved at stoppe dette. Mig bekendt er det næppe borgere langs Strandvejen, der er blandt jeres loyale kundegruppe.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>