Valg af talsmand

11-09-2017 vælges der talsmand på Kystbanen på strækningen mellem Malmø og Helsingør.

Referat fra dette møde vil blive skrevet herinde senest 14/9/17.

Har du spørgsmål – er du meget velkommen til at skrive til m.randropp@gmail.com

1 comment to Valg af talsmand

  • Klavs Wulff

    Kære penlertalsmand
    Den 19.8 aflyste DSB med 15 mins varsel de sidste tog fra Lufthavnen til Helsingøt.Skærmen viste blot reference til næste tog kl 4.56 .Jeg havde intet andet valg end at tahe en taxi.regningen har jeg sendt til DSB med begæring om refusion. Man svarede derfra med at der rent faktisk kærte et tog senere samt at jeg ville have kunnet bevæge med med Metro til Nørreport og derfra kørt videre til Helsingøt. Derudover gjorde man mig opmærksomhed på at jeg burde have ringet på DSB telefonen der er åben hele døgnet. Uorden på skærmene i lufthavnen foholdt man sig ikke til i svaret. Jeg har endnu engang fremsendt min admodning og beklaget at jeg ikke tog et foto af skærmbilledet på stationen i lufthavnen. Jeg har endnu ikke fået svar på m i t svar. Jeg synes ikke det er ok, at man ikke forholder sig mere åben overfor min anmodning. Jeg pendler hver dag og lever med eventyrtogets næsten daglige overraskelser… Er der mere jeg kan gære,
    Mvh
    Klavs Wulff

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>