Borgermøde om Kystbanen 11. Oktober 2018 kl 19.

På Fredensborg rådhus afholdes der borgermøde hvor vi alle kan blive klogere på tilstanden på Kystbanen nu og i fremtiden.

Vi har de 2 seneste somre haft busdrift. for at få lavet skinner og broer. Og nogle at jer har skrevet I hellere vil ha busdrift end tog drift. Det er selvfølgelig positivt at i syntes busdriften var god – men der er nu mere trafik på vejene end i sommers. Og der er også langt flere passagere nu som vil skulle med bussen end i sommerferien.

Men rettidigheden er ikke det som i havde håbet på efter spoararbejdet og fremtiden tegner sig dystert for Kystbanen. Vi får færre afgange på Kystbanen i fremtiden og vi vil ikke opleve forbedret rettidighed hvis kontrakten som vores transportminister underskrev for et par måneder siden i Malmø fastholdes da han gav lov til at køre endnu flere tog fra Sverige mod Danmark som ellers isoleret set er en god ide men der er desværre ikke plads til flere tog igennem Østerport og København H. Og så bliver det som vi kender fra lufthavnen i myldretiden at bliver man bare få minutter forsinket så får man en ny slottid som gør at flyet er forsinket hele dagen og det er det samme vi kommer til at opleve igen og igen pga manglende investeringer i røret og på København h og i lufthavnen. Mød op den 11.oktober 2018 kl 19-21 på Fredensborg rådhus få minutters kørsel i bus fra Kokkedal station og få god information og få mulighed for at stille spørgsmål til DSB og Banedanmark.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>