Kvalitets gebyr 80 kr. Pr mdr.

Når den nye metro ring åbner vil alle som køre ind til København og som bruger Metroen få pålagt et kvalitets gebyr på 80 kr. Vælger man aktivt at sige nej til dette må man ikke køre i Metroen. Skal man så med metroen en dag kan man ikke nøjes med at betale tillægget men skal betale for en hel ny billet. Dette gælder dog ikke hvis man har rejsekortperiodekort flex men så skal man tjekke ind og ud hver gang man rejser også selvom man rejser på den strækning man fast rejser på.

Prisstigningen betyder at betaler man 1000 kr for sit periodekort Så får man en stigning på 8 %.

Jeg håber på at politikere når at ændre dette – men det ser sort ud. Både pendlerklubben Kystbanen og andre har på samråd advaret mod dette.

—————————————————————————-———-

Opdatering december 18,

Politikkerne kan ikke finde pengene så gebyret bliver en realitet har de oplyst til Politikken. Beslutning er hovedrystende det er ikke beløbet men den måde det opkræves på. Pensionist kort bliver ikke pålagt gebyret i denne omgang da man er bekymret for at dem som udsteder papkort ikke vil kunne opkræve kvalitets tillægget. Kontantbilletter skal heller ikke betale gebyr. Og som tidligere skrevet at bruger man rejsekortet skal man vælge den rette stander for ellers har man ikke den rette billet i metroen og har man sit periodekort på mobilen så kommer man til at betale en hel ny billet da man ikke kan tilkøbe kvalitetstilægget.

1 comment to Kvalitets gebyr 80 kr. Pr mdr.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>